Maak kennis met

Het Team

dierenarts

Tessa Govaerts

Tessa Govaerts is geboren en getogen in het Leuvense. Ze studeerde in het jaar 2021 met glans af aan de faculteit diergeneeskunde van de universiteit Gent. Na haar studies starrte ze met een roterend internship aan deze faculteit. Tijdens dit intensief, maar ontzettend leerrijk jaar is Tessa in contact gekomen met een zeer diverse en interdisciplinaire caseload, anderzijds is ze vertrouwd geraakt met spoedeisende hulp en de zorg bij hospitalisatie.
Met veel enthousiasme is Tessa in oktober 2022 in onze praktijk gestart. Haar interesses liggen voornamelijk bij interne geneeskunde en kattendiergeneeskunde.

 

“Mijn vrienden, familie en collega dierenartsen omschrijven me als een positief en toegankelijk persoon, als een gemotiveerde dierenarts met een groot hart voor mens en dier. Deze mooie woorden kan ik enkel teweegbrengen doordat ik mijn job zo graag doe. Het contact met de eigenaar, de liefde van de patiënten en de leuke samenwerking met collega’s geven me enorm veel voldoening en energie. Daarnaast is ook de veelzijdigheid van deze job erg interessant. Van gezondheidscontroles, tot operaties of complexe aandoeningen; elke dag is anders en elke dag is boeiend.”

Image