Maak kennis met

Het Team

dierenarts

Sarah Raes

Sarah Raes, geboren in 1997 te Asse, studeerde in 2021 met onderscheiding af als dierenarts kleine huisdieren. Meteen hierna startte ze aan een roterend internship op de faculteit diergeneeskunde van de Universiteit Gent. 

Tijdens dit uitdagende, maar leerrijke jaar bracht Sarah veel tijd door op de spoeddienst en met het verzorgen van de dieren tijdens hun hospitalisatie.

Dankzij de uitgebreide caseload verwierf Sarah kennis in de verschillende disciplines. Zo ontdekte ze haar voorliefde voor de chirurgie van de kleine huisdieren. Sinds oktober 2021 vervoegt ze het Akuut-team, waar ze zich vooral zal toelegen op de chirurgie, spoed- en eerstelijnsdiergeneeskunde.

In haar vrije tijd kan je Sarah vaak terugvinden in de Ardennen, waar ze lange wandelingen maakt met haar bichon frisé Mickey.

 

“Sinds jongs af aan was het mijn droom om dierenarts te worden. De liefde voor dieren staat hierbij zeker centraal. De veelzijdigheid van onze job zorgt ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is. Mijn ambities en dromen gaan steeds verder. Mijn passie ligt bij de chirrugie. Dankzij bijscholingen wil ik mij hierin verder verdiepen en ontwikkelen.”

 

Ordenummer: N6633

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: KBC Verzekeringen

Image