Maak kennis met

Het Team

dierenarts

Nathalie Maes

Dierenarts Nathalie Maes is geboren in 1996 en vervoegt sinds juli 2020 ons team. In juni van hetzelfde jaar studeerde zij af aan de universiteit van Gent met afstudeerrichting gezelschapsdieren. Al van jongs af aan kwam zij af en toe kijken in onze praktijk en ook tijdens haar studies liep zij stage bij Akuut. In haar vrije tijd zorgt Nathalie voor haar eigen hondje Foxy en gaat ze af en toe fitness. Nathalie heeft een bijzondere interesse in de tandheelkunde bij gezelschapsdieren. Hierin verdiept zij zich verder door extra opleidingen te volgen. De gezondheid van de tanden kunnen een weerslag hebben op heel het dier en hun gedrag. Daarom is het zeer belangrijk om hier voldoende aandacht aan te besteden. 

“Tandverzorging geeft zeer snel verbetering in het gedrag van de dieren en de mensen laten vaak achteraf weten dat ze pas na de ingreep opgemerkt hebben hoe levendig hun diertje weer is geworden. Dit maakt de job zo leuk.” 

“Bij een jaarlijkse controle de baasjes gerust kunnen stellen dat alles in orde is met hun dier of mensen bijstaan en begeleiden bij de laatste minuten. Het hoort er allemaal bij en dat maakt de job net boeiend en variërend. Het zijn de baasjes die opmerken dat er iets veranderd is bij het dier en samen zoeken we dan naar de reden waarom en de juiste oplossing.”

Ordenummer: N6394
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: Federale Verzekeringen 

Image