Maak kennis met

Het Team

Dierenarts

Gregory Van den Noortgate

Dierenarts Gregory Van den Noortgate studeerde in 2012 af als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde in Gent. Na een jaar werkervaring als dierenarts in verschillende dierenartsenpraktijken, vervoegde hij in juni 2013 team Akuut.

Als afgestudeerde dierenarts, begon hij zich onmiddellijk toe te leggen op de diagnose en behandeling van hart- en longaandoeningen. Hiervoor volgt hij jaarlijks cursussen aan de European School of Advanced Veterinary Studies en andere bijscholingen in het binnen- en buitenland. Momenteel werkt Gregory ook aan het behalen van zijn Masterdiploma in Cardiologie aan de Universiteit van Luxemburg. Dit Masterprogramma is een intensief programma met als doel het behalen van de titel ‘European Master in Veterinary Cardiology’. 

Gregory heeft zelf twee katten; één Nebelung en één Blauwe Rus. Dierenarts Gregory is nooit aanwezig op woensdag, dan spendeert hij graag tijd met zijn twee dochters.

“Toen men mij als kleuter vroeg wat ik later wilde worden, zei ik altijd “Dierenarts”. Die wens is nooit veranderd en zoveel jaren later oefen ik dit beroep uit met een bijzonder grote motivate. Het boeiendste aan mijn job vind ik enerzijds het feit dat dieren niet kunnen praten en dus ook niet kunnen zeggen wat er scheelt. Daarom zijn er vaak onderzoeken nodig om te ontcijferen wat er juist aan de hand is met de patiënt. Dat mysterieuze aspect van de diagnostiek boeit me enorm. Anderzijds evolueert de diergeneeskunde bijzonder snel en doen we als dierenarts ons best om de humane zorgverlening na te streven of zelfs te overtreffen. Wat mij drijft is simpel: “I wanna be the very best” (om Pokémon te quoten!).”

Ordenummer: N5124
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: KBC Verzekeringen 

Image