Maak kennis met

Het Team

Dierenarts

David Haelterman

Zaakvoerder en oprichter van de praktijk.

Van kinds af aan was David veel bezig met dieren. Reeds op zesjarige leeftijd had hij beslist dat hij dierenarts werd. Hij had konijnen, honden, struisvogels, schapen, geiten, siervogels, kippen, eenden, ezels, maakte parkietjes tam, … David was een jongen die graag buiten was, altijd in de weer om zijn dieren een goede thuis te geven. 

In 1996 begon hij aan de studie diergeneeskunde en studeerde in 2003 af met onderscheiding. Hij richtte onmiddellijk de éénmanszaak Akuut op. Twee jaar later kwam de eerste collega erbij. Hierdoor werd het werk beter verdeeld en kwam er meer tijd vrij voor bijscholingen en verdere verdieping in de diergeneeskunde. 

10 jaar later groeide Akuut zo snel dat ze nog twee keer verhuisden om uiteindelijk in 2014 permanent neer te strijken op de Leuvensesteenweg nr 469 in Kortenberg en in de Grote Daalstraat nr 30 in Zaventem. Later in 2022 zal ook de derde vestiging in Leuven openen. 
David legt zich vooral toe op weke delen, orthopedische chirurgie, laparoscopie, endoscopie en voortplanting.

‘Het leukste aan mijn job is dat hij zo ontzettend gevarieerd is. Uiteraard vind ik het ook geweldig om elke dag met dieren te kunnen werken. Ik amuseer mij gewoon echt in deze job en ben heel de tevreden met team dat we over de jaren heen hebben opgebouwd.”

Ordenummer: N3866
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: Baloise   

Image