Maak kennis met

Het Team

Dierenarts

Aukje Peeters

Aukje Peeters, geboren in Haacht, is in juni 2022 afgestudeerd als dierenarts in de kleine huisdieren. Al van kinds af aan was ze tussen de dieren te vinden. 

Honden, katten, paarden, konijntjes, hamsters, gewonde vogeltjes, achtergelaten kittens, … zowat alle dieren werden met liefde en toewijding verzorgd als ze bij Aukje terecht kwamen. De keuze om voor dierenarts te studeren was dan ook snel gemaakt. 
Nadat ze haar diploma als dierenarts in de kleine huisdieren behaalde, ging ze meteen bij Akuut aan de slag. In haar vrije tijd geniet ze van lange wandelingen met haar honden, sporten en reizen.

“Geen enkele dag is hetzelfde in onze job. Als dierenarts deel je lief en leed met je patiënten. Het verzorgen van dieren geeft me zoveel voldoening, ik zou niets liever willen doen. Ook de wetenschappelijke kant van het beroep spreekt me aan. Ik zit graag met mijn neus in de boeken om me bij te scholen en nieuwe dingen te leren zodat ik de beste zorg kan geven aan mijn patiënten. Momenteel sta ik aan het begin van mijn carrière in de kleine huisdieren en heb ik nog een breed interessegebied. De toekomst zal verder uitwijzen waarin ik me wil specialiseren.”

Ordenummer: N6869

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: Amma

Image