Maak kennis met

Het Team

Assistente

Liese Bosmans

In 2022 behaalde Liese met grootste onderscheiding haar bachelordiploma Dierenzorg aan de HoGent. Na een jaar als hondenoppas en -uitlaatservice in de bruisende stad Londen gewerkt te hebben, ging ze in augustus 2023 met groot enthousiasme aan de slag als dierenartsassistente bij Akuut. Door de jaren heen heeft ze onschatbare ervaringen met diverse diersoorten verworven. Zo volbracht ze haar eerste stage als dierenartsassistente in een praktijk in Nederland, assisteerde ze bij een hondenfysiotherapeut, ondersteunde ze een boerderij tijdens het lammerseizoen, werkte ze bij een dierenspeciaalzaak en proefde ze van het leven als exotische dierenverzorger in een opvangcentrum in de Ecuadoraanse Amazone.

“Mijn kennis en ervaring omtrent dieren uitbreiden, is voor mij een eindeloos passieproject. Deel mogen uitmaken van team Akuut was dus een droom die werkelijkheid werd. Door de diversiteit van onze job is geen enkele dag hetzelfde, wat het zeer boeiend maakt. Daarnaast haal ik enorm veel voldoening uit zowel het dier-, klanten- als teamcontact. Of het nu om de post-operatieve zorg van een pluizige vriend, het bijstaan van een bezorgde eigenaar of het assisteren van een collega gaat, iedereen staat bij mij hoog in het vaandel en dicht bij het hart.”

Tenslotte uit ze haar liefde voor dieren ook in de vorm van linosnede, die je op haar Instagrampagina @anima_lino kan bewonderen.

Image