Maak kennis met

Het Team

ASSISTENTE​

Amber Brullemans

Sinds maart 2022 is de 24-jarige Amber uit Eppegem ons team komen versterken.

Amber is geboren op 13 mei ’97 in Mechelen en heeft haar secundaire studies doorlopen in Horteco te Vilvoorde waar ze de richting “Diertechnische Wetenschappen” heeft gevolgd. Aansluitend behaalde ze het brevet “Manegehouder / Africhter van jonge paarden” bij Syntra in Sint-Niklaas waarna ze aan de slag kon in manege Meerdaalhof in Oud-Heverlee. Na 4 jaar besloot Amber haar carrière een nieuwe wending te geven en solliciteerde ze succesvol bij Dierenartsenpraktijk Akuut als dierenartsassistente.

“Omdat huisdieren en paarden mijn passie zijn, ben ik zeer blij dat ik deze job mag uitoefenen en de kans krijg mij hierin te ontplooien.
Ik ben ruiter en heb twee paarden die een groot deel van mijn vrije tijd opslorpen. Tevens heb ik ook nog een hondje waar ik regelmatig mee ga wandelen.

In de korte tijd dat ik hier werk heb ik vooral ondervonden dat hier een heel toffe sfeer heerst en de dagen voorbij vliegen. Ik heb al enorm veel bijgeleerd en de sympathieke collega’s zorgen ervoor dat ik elke dag met heel veel plezier kom werken.”

Image